Voordelen

Jouw Personal Business Assistant is zelf ook ondernemer. Zij werkt vanuit jouw bedrijfsruimte of vanaf een eigen gekozen locatie. Ook zij weet wat het is om te ondernemen!

Hoe makkelijk is het als je niet alles zelf hoeft te ontdekken, om hulp te kunnen vragen en taken uit te besteden aan je persoonlijke assistent?

  1. Je bespaart tijd terwijl wij werk uit handen nemen.

  2. Je krijgt direct hulp zonder iemand in loondienst te nemen.

  3. Je zit niet aan ons vast en loopt geen enkel risico.

  4. Meer structuur en overzicht in jouw bedrijf.

  5. Meer continuïteit in de uitvoering van de werkzaamheden.

Enkele positieve reacties van onze klanten:

Ik ben bijna 2 jaar ZZP-er met een eigen bedrijf als Verfspuiter. De hulp die ik kreeg tijdens mijn opstart was erg waardevol. Ik hoefde niet alles allen te doen. Ook het meedenken kon ik erg waarderen. Dit zorgde ervoor dat ik een overzichtelijke opstart heb gehad. Nu neem ik een paar uur per week af om alle zaken bij te houden en de aangebrachte structuur netjes te houden. Zowel de klanten als mijn gezin krijgen hierdoor de aandacht die zij verdienen.

————————————————————————————

Ik heb een onderhoudsbedrijf en schakel al jaren mijn familie in om te helpen. Het wordt tijd dat zij dit los kunnen laten en daarom heb ik ervoor gekozen om de samenwerking aan te gaan met mijn PB Assistant. Met een aantal vaste uren per week, weet ik wat de kosten zijn en kom ik niet voor verrassingen te staan. 

———————————————————————————————–

Heb je tijd om mijn rittenregistratie bij te werken? Binnen no-time had ik als ondernemer een overzichtelijk en compleet Excel-bestand. Super bedankt, dat scheelt mij enorm veel tijd!

—————————————————————————-

Echt alles wat ik in mijn hoofd heb hoef ik maar te zeggen. Het geen wordt uitgezocht, uitgewerkt en aan mij voorgelegd. Ik hoef alleen maar een keuze te maken en alles wordt verwerkt zoals ik het graag wil. Ontzettend blij mee en erg waardevol!

Wil je zelf een positieve ervaring opdoen?

Bel of app direct

+31 (0)6-54346574.

Mailen mag ook

Info@PBassistant.nl

Vraag gerust naar de startersactie!